Samengevat

Beheert en actualiseert u binnen uw bedrijf een explosieveiligheidsdocument (EVD)? En heeft u ATEX Basisprincipes (EX 001) afgerond? Dan bent u klaar voor de specialisatie ATEX Onderhoud Explosieveiligheidsdocument/EVD (EX 011). Haalt u het examen, dan kunt u weer 3 jaar gecertificeerd werken.

Deze opleiding wordt uitgevoerd door:

logo rovc

Bij inschrijving gaat u akkoord met Algemene voorwaarden van ROVC.

€450,-
  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Locaties door heel Nederland
  • Prakijk is echt praktijk
  • Start binnenkort

Over deze cursus

Doelgroep

U actualiseert en beheert een explosieveiligheidsdocument (EVD). U bent bijvoorbeeld veiligheidskundige. Bedrijven met explosiegevaarlijke gebieden hebben een EVD nodig om te voldoen aan de ATEX 153 – (voorheen 137) wetgeving.

Doel en opzet

Deze cursus geeft u voldoende kennis om de inhoud van een EVD te toetsen op compleetheid en correctheid. Alle specifieke onderwerpen die volgens de eind- en toetstermen van IECEx 05 voor deze werkzaamheden vereist zijn, komen aan bod. U leert alles over verantwoordelijkheden, geldigheid en actualiteit van het EVD. Ook leert u waaraan de inhoud en vorm moeten voldoen. Na deze cursus bent u in staat het explosieveiligheidsdocument te toetsen tegen de inhoudelijke eisen van ATEX 153. Daarnaast voldoet u aan de internationale einden toetstermen van IECEx 05 Unit Ex 011.

Vooropleiding

U heeft de cursus ATEX Basisprincipes (EX 001) afgerond.

Bewijs van deelname

Na afloop van deze cursus ontvangt u het bewijs van deelname ‘ATEX Onderhoud Explosieveiligheidsdocument/EVD (EX 011)’.

Programma

Tijdens deze boeiende, erkende cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Verantwoordelijkheden, geldigheid en actualiteit van het EVD
  • Inhoud en vorm van het EVD
  • Praktische inhoud van een EVD

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

Over NCOI Veiligheid

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is NCOI Veiligheid dé veiligheidsspecialist binnen Salta Group. We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief
2. Kwaliteit!
3. Partner in veiligheid

Iedereen na de werkdag weer veilig en gezond naar huis

Arbo coördinator
Arbo coördinator

Wil je de juiste maatregelen nemen om te zorgen voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers? Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Kies dan voor deze training.

Preventiemedewerker
Preventiemedewerker

Als preventiemedewerker draag je bij aan de dagelijkse veiligheid en gezondheid binnen jouw organisatie. Tijdens deze training leer je hoe je je inzet voor goede arbeidsomstandigheden binnen je bedrijf en ontwikkel je je tot een deskundige en effectieve preventiemedewerker.

Inleiding Arbowet
Inleiding Arbowet

In deze training ga kennis maken met de Arbowet, hoe je om gaat met een kaderwet, welke bepaling voor jouw organisatie van belang zijn en de rol van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Daarnaast leer je dat de wetgeving meer omvat dan de Arbowet, zo zijn het Arbobesluit, de Arbocatalogie en Arboregeling ook belangrijk voor jouw organisatie!

Preventiemedewerker (e-learning)
Preventiemedewerker (e-learning)

Na het volgen van deze e-learning ben je in staat om de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) op te stellen en de maatregelen die daaruit voortvloeien direct in gang te zetten. Tijdens de training oefen je ook met het toepassen van de Arbowet en het effectief communiceren met andere belanghebbenden in het werkveld.

Arbo coördinator (e-learning)
Arbo coördinator (e-learning)

Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Kies dan voor deze E-Learning

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow