Samengevat

NCOI Techniek & Veiligheid heeft COVID-voorzorgsmaatregelen genomen om te allen tijde de veiligheid van onze deelnemers en docenten te kunnen garanderen. We trainen o.a. in kleinere groepen om te kunnen voldoen aan de richtlijn om voldoende afstand van elkaar te houden. De hoeveelheid deelnemers is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Al onze COVID-19 maatregelen om aan de RIVM richtlijnen te voldoen leest u hier.

Werkt u in een explosiegevaarlijk gebied en verloopt uw ATEX-attest binnenkort? Dan moet u opnieuw het IECEx-examen 001 afleggen. Het attest is namelijk 3 of 5 jaar geldig. Daarna verloopt het omdat er over die periode veel verandert door gewijzigde wetgeving en/of normen.

Deze opleiding wordt uitgevoerd door:

logo rovc

Bij inschrijving gaat u akkoord met Algemene voorwaarden van ROVC.

Tijd besparen met e-learning ATEX

Omdat u al veel kennis hebt, hoeft u de volledige cursus niet helemaal opnieuw te volgen. Met de e-learning in ons herhalingsprogramma kunt u uw kennis voor de lesdag ophalen en de nieuwe kennis tot u nemen. De e-learning module is adaptief en stelt de theorie voor u samen op basis van uw leerdoelen. Omdat we de kennis eerst toetsen, hoeft u alleen de kennis door te nemen die wat is weggezakt en die nieuw of veranderd is.

Nadat u thuis zelf de adaptieve e-learning heeft doorlopen, volgt u nog een klassikale trainingsdag. Tijdens die dag neemt de docent alle vragen van de deelnemers en de belangrijkste onderwerpen voor het examen door. Een week later legt u het examen af. Als u daarvoor slaagt, is na deze dag uw attest weer enkele jaren geldig.

Het bijzondere van dit herhalingsprogramma is de e-learning. Daarmee kunt u alle stof al doornemen vóór de examendag. Wij zijn de enige opleider die dit aanbiedt in combinatie met een klassikale lesdag waarin u de docent nog vragen kunt stellen voordat u het examen aflegt.

€575,-
  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Locaties door heel Nederland
  • Prakijk is echt praktijk
  • Start binnenkort.

Over deze cursus

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG, NEN, MVK en HVK. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.

Iedereen na de werkdag weer veilig en gezond naar huis