Samengevat

Als medewerker van een BRZO-bedrijf ben je betrokken bij de veiligheid op de werkvloer. In deze blended training die efficiënt qua tijd en effectief qua aanpak is, leer je inzicht te krijgen in onveilige werksituaties. Met het volgen van deze training laat je zien dat je Veiligheid, veiligheidsbeheerssystemen en mogelijke gevaren tijdens het productieproces & onderhoud weet te herkennen. Na deze training ben je direct in staat bij te dragen aan een veiligere situatie rondom procesveiligheid.

€795,-
  • Jaar gratis toegang tot online theorie
  • Locaties door heel Nederland
  • Prakijk is echt praktijk
  • Start binnenkort. Check de startmoment

Over deze cursus

Doelgroep

Je bent werkzaam bij een BRZO-bedrijf of bent geïnteresseerd in BRZO-bedrijven en wilt meer weten over process safety In je werk ben je bezig met een combinatie van technische installaties en veiligheid. Je bent (in opleiding tot) operator C, technicus service en onderhoud werktuigbouwkunde of technisch service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie.

Resultaat

Na het afronden van de e-learning en les, die volledig gericht is op de stof toepassen. Kun je direct een bijdrage leveren aan de veiligheid en veiligheid gerelateerde zaken op de werkvloer.

Aanpak

Wij activeren en verbeteren kennis die reeds bij je aanwezig is. Je koppelt die kennis direct aan de dagelijkse praktijk met behulp van actuele casuïstiek. Door middel van leren van elkaar en praktijkcasussen wordt je kennis geborgd.

Voorkennis

In je werk ben je bekend met een combinatie van technische installaties en veiligheid. Je bent (in opleiding tot) operator C, technicus service en onderhoud werktuigbouwkunde of technisch service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie.

Bewijs van deelname

Na afronding van deze training ontvangt je een certificaat van deelname.

Varianten

Deze dagopleiding heeft 2 bijeenkomsten van 09.00 uur tot 16.00 uur. Voorafgaand aan de les neem je de theorie door via e-learning.

Programma

  • Veiligheid & veiligheidsbeheerssystemen
  • Mogelijke gevaren tijdens het productieproces & onderhoud
  • HAZOP
  • SIL/LOPA
  • Management of Change

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

Over NCOI Veiligheid

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is NCOI Veiligheid dé veiligheidsspecialist binnen Salta Group. We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief
2. Kwaliteit!
3. Partner in veiligheid

Iedereen na een werkdag weer veilig en gezond naar huis

Arbo coördinator
Arbo coördinator

Wil je de juiste maatregelen nemen om te zorgen voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers? Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Kies dan voor deze training.

Preventiemedewerker
Preventiemedewerker

Als preventiemedewerker draag je bij aan de dagelijkse veiligheid en gezondheid binnen jouw organisatie. Tijdens deze training leer je hoe je je inzet voor goede arbeidsomstandigheden binnen je bedrijf en ontwikkel je je tot een deskundige en effectieve preventiemedewerker.

Inleiding Arbowet
Inleiding Arbowet

In deze training ga kennis maken met de Arbowet, hoe je om gaat met een kaderwet, welke bepaling voor jouw organisatie van belang zijn en de rol van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Daarnaast leer je dat de wetgeving meer omvat dan de Arbowet, zo zijn het Arbobesluit, de Arbocatalogie en Arboregeling ook belangrijk voor jouw organisatie!

Preventiemedewerker (e-learning)
Preventiemedewerker (e-learning)

Na het volgen van deze e-learning ben je in staat om de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) op te stellen en de maatregelen die daaruit voortvloeien direct in gang te zetten. Tijdens de training oefen je ook met het toepassen van de Arbowet en het effectief communiceren met andere belanghebbenden in het werkveld.

Arbo coördinator (e-learning)
Arbo coördinator (e-learning)

Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Kies dan voor deze E-Learning

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow