Samengevat

Opdrachtgevers stellen steeds vaker het VCA-certificaat verplicht. Met dit certificaat toont u aan dat u de nodige kennis bezit van VGM ­(Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en daarmee dus ook rekening houdt tijdens uw werk. Wilt u graag het B-VCA examen doen, maar heeft u moeite met lezen? Dan kunt u zich aanmelden voor het voorleesexamen. Alle vragen en antwoorden worden, zo vaak u wilt, voorgelezen.

Let op! De data en locaties hieronder betreffen de daadwerkelijke examenmomenten. Als u zich inschrijft via de inschrijfknop is dit de dag waarop u examen doet.

€100,-
  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Locaties door heel Nederland
  • Prakijk is echt praktijk
  • Start binnenkort. Check de startmoment

Over deze cursus

Doelgroep

Dit voorleesexamen is geschikt voor kandidaten die een training B-VCA gevolgd hebben of door ervaring over de juiste kennis beschikken, maar moeite hebben met lezen. In plaats van een schriftelijk examen, kunt u door middel van dit voorleesexamen uw B-VCA diploma behalen.

Doel en opzet

Na inschrijving bent u direct aangemeld voor het voorleesexamen op de door u aangegeven datum en plaats. Het is dus de bedoeling dat u uzelf voorbereid op het examen.

Voorbereiding en studiebelasting

U neemt na inschrijving direct deel aan het voorleesexamen. Wilt u zich liever voorbereiden op het examen door middel van een klassikale training, e-learning of boek voordat u een voorleesexamen doet? Neem dan contact met ons op.

Diploma

U kunt hierboven aangeven waar en wanneer u examen doet. U wordt via NCOI Techniek & Veiligheid direct aangemeld bij PBNA.

U legt het examen af in 1 van de 33 toetscentra in Nederland. Wanneer u slaagt, ontvangt u het erkende PBNA-diploma (onder toezicht van de Examenkamer). Het diploma is 10 jaar geldig.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

Over NCOI Veiligheid

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is NCOI Veiligheid dé veiligheidsspecialist binnen Salta Group. We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief
2. Kwaliteit!
3. Partner in veiligheid

Iedereen na de werkdag weer veilig en gezond naar huis

Arbo coördinator
Arbo coördinator

Wil je de juiste maatregelen nemen om te zorgen voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers? Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Kies dan voor deze training.

Preventiemedewerker
Preventiemedewerker

Als preventiemedewerker draag je bij aan de dagelijkse veiligheid en gezondheid binnen jouw organisatie. Tijdens deze training leer je hoe je je inzet voor goede arbeidsomstandigheden binnen je bedrijf en ontwikkel je je tot een deskundige en effectieve preventiemedewerker.

Inleiding Arbowet
Inleiding Arbowet

In deze training ga kennis maken met de Arbowet, hoe je om gaat met een kaderwet, welke bepaling voor jouw organisatie van belang zijn en de rol van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Daarnaast leer je dat de wetgeving meer omvat dan de Arbowet, zo zijn het Arbobesluit, de Arbocatalogie en Arboregeling ook belangrijk voor jouw organisatie!

Preventiemedewerker (e-learning)
Preventiemedewerker (e-learning)

Na het volgen van deze e-learning ben je in staat om de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) op te stellen en de maatregelen die daaruit voortvloeien direct in gang te zetten. Tijdens de training oefen je ook met het toepassen van de Arbowet en het effectief communiceren met andere belanghebbenden in het werkveld.

Arbo coördinator (e-learning)
Arbo coördinator (e-learning)

Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Kies dan voor deze E-Learning

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow