Samengevat

Mededeling: veiligheid van onze cursisten staat voorop. In verband met de nieuwe richtlijnen van de regering om verdere verspreiding van het COVID-19 virus te beperken, is het aantal examenmomenten en -locaties beperkt. VCA-examens worden tot 1 juni a.s. op dinsdag en vrijdagmiddag afgenomen in Zwijndrecht. Vanaf 1 juni volgt een bredere planning.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Opdrachtgevers stellen steeds vaker het VCA-certificaat verplicht. Met dit certificaat toont u aan dat u de nodige kennis bezit van VGM ­(Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en daarmee dus ook rekening houdt tijdens uw werk. Heeft u al best veel kennis op het gebied van VCA-veiligheid en durft u het aan om direct examen te doen? Kies dan voor VOL-VCA-examen en ga direct op voor uw VOL-VCA-diploma.

Let op! De data en locaties hieronder betreffen de daadwerkelijke examenmomenten. Als u zich inschrijft via de inschrijfknop is dit de dag waarop u examen doet.

€80,-
  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Locaties door heel Nederland
  • Prakijk is echt praktijk
  • Start binnenkort. Check de startmoment

Over deze cursus


Doelgroep

U heeft al een VCA-diploma of u werkt dagelijks volgens de VCA-richtlijnen en bent er daardoor helemaal in thuis. Dan is dit de manier om uw kennis te verzilveren met een officieel diploma.

Doel en opzet

Na bestelling bent u direct aangemeld voor het examen op de door u aangegeven datum en plaats.

Wilt u zich liever eerst voorbereiden op het ­examen? Schrijf u dan in voor onze cursus met studieboek, volg een e-Learningcursus of een van onze klassikale cursussen die we vaak door heel Nederland verzorgen. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.

Voorbereiding en studiebelasting

U bereidt zich niet voor op het examen, maar neemt direct deel.

Vooropleiding

U beschikt over een (bijna verlopen) diploma VOL-VCA of u werkt dagelijks volgens de VCA-richtlijnen.

Diploma

U kunt hierboven aangeven waar en wanneer u examen doet. U wordt via NCOI Techniek & Veiligheid direct aangemeld bij PBNA.

U legt het examen af in 1 van de 33 toetscentra in Nederland. Het examen heeft een hoog slagingspercentage, namelijk 90%. Wanneer u slaagt, ontvangt u het erkende PBNA-diploma (onder toezicht van de Examenkamer). Het diploma is 10 jaar geldig.

Programma

Deze cursus bevat alleen de inschrijving voor het VOL-VCA-examen.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

Over NCOI Veiligheid

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is NCOI Veiligheid dé veiligheidsspecialist binnen de NCOI Groep. We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief
2. Kwaliteit!
3. Partner in veiligheid

Iedereen na de werkdag weer veilig en gezond naar huis