Samengevat

Wanneer je intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau bent moet je beschikken over het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU). Daarmee geef je aan dat je weet welke veiligheidseisen worden gesteld aan personeel bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Met een VIL-VCU diploma op zak weet je waar je op moet letten bij het zoeken van uitzendkrachten voor  VCA-gecertificeerde opdrachtgevers.

Let op! De data en locaties hieronder betreffen de daadwerkelijke examenmomenten. Als u zich inschrijft via de inschrijfknop is dit de dag waarop u examen doet.

€80,-
  • Jaar gratis toegang tot online theorie
  • Locaties door heel Nederland
  • Prakijk is echt praktijk
  • Start binnenkort. Check de startmoment

Over deze cursus

Doelgroep

U heeft al een VCU-diploma of u werkt als Intercedent in de uitzendbranche die personeel leveren aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Dan is dit de manier om uw kennis te verzilveren met een officieel diploma.

Doel en opzet

Na bestelling bent u direct aangemeld voor het examen op de door u aangegeven datum en plaats.

Wilt u zich liever eerst voorbereiden op het ­examen? Schrijf u dan in voor onze cursus met studieboek of volg een e-Learningcursus.

Voorbereiding en studiebelasting

U bereidt zich niet voor op het examen, maar neemt direct deel.

Vooropleiding

U beschikt over een (bijna verlopen) diploma VIL-VCU of u werkt als Intercedent in de uitzendbranche.

Diploma

Iedere cursist die slaagt ontvangt het VIL-VCU erkende PBNA-diploma. Dit diploma is 10 jaar geldig.

Het diploma wordt geregistreerd in het Centraal Diploma Register VCA (CDR).

Programma:

Deze cursus bevat alleen de inschrijving voor het VOL-VCA-examen.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

Over NCOI Veiligheid

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is NCOI Veiligheid dé veiligheidsspecialist binnen Salta Group. We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief
2. Kwaliteit!
3. Partner in veiligheid

Iedereen na een werkdag weer veilig en gezond naar huis

Arbo coördinator
Arbo coördinator

Wil je de juiste maatregelen nemen om te zorgen voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers? Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Kies dan voor deze training.

Preventiemedewerker
Preventiemedewerker

Als preventiemedewerker draag je bij aan de dagelijkse veiligheid en gezondheid binnen jouw organisatie. Tijdens deze training leer je hoe je je inzet voor goede arbeidsomstandigheden binnen je bedrijf en ontwikkel je je tot een deskundige en effectieve preventiemedewerker.

Inleiding Arbowet
Inleiding Arbowet

In deze training ga kennis maken met de Arbowet, hoe je om gaat met een kaderwet, welke bepaling voor jouw organisatie van belang zijn en de rol van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Daarnaast leer je dat de wetgeving meer omvat dan de Arbowet, zo zijn het Arbobesluit, de Arbocatalogie en Arboregeling ook belangrijk voor jouw organisatie!

Preventiemedewerker (e-learning)
Preventiemedewerker (e-learning)

Na het volgen van deze e-learning ben je in staat om de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) op te stellen en de maatregelen die daaruit voortvloeien direct in gang te zetten. Tijdens de training oefen je ook met het toepassen van de Arbowet en het effectief communiceren met andere belanghebbenden in het werkveld.

Arbo coördinator (e-learning)
Arbo coördinator (e-learning)

Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Kies dan voor deze E-Learning

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow