Samengevat

Als u aan of in de buurt van de openbare weg werkt, loopt u een aantal risico’s. Verkeerde beslissingen, niet opletten of het niet volgen van procedures door u of andere weggebruikers kunnen gevaarlijke situaties opleveren. Om de risico’s zoveel mogelijk te verkleinen, is het belangrijk dat u exact weet welke procedures u moet volgen. In deze training worden specifiek de maatregelen behandeld die u moet toepassen bij werken aan of bij snelwegen.

Iedereen die langs de weg werkzaamheden uitvoert, moet het ‘Veilig werken langs de weg’-certificaat hebben.

€89,-
 • Jaar gratis toegang tot online theorie
 • Locaties door heel Nederland
 • Prakijk is echt praktijk
 • Start binnenkort. Check de startmoment

Over deze cursus

Doelstelling:
Aan het einde van deze training kunt u op een veilige manier uw werkzaamheden uitvoeren langs snelwegen. U houdt hierbij rekening met uw eigen veiligheid en die van uw collega’s.

Doelgroep:
U voert werkzaamheden uit langs snelwegen of bent hier regelmatig bij betrokken.

Vooropleiding:
Er zijn geen vooropleidingseisen

Prijs (per deelnemer):
€ 89,- ex btw

Exameninformatie:
Er zit een online theorie-examen bij de e-learning. Mocht u zich willen laten certificeren, dan moet u het landelijke examen bij Stichting Infrakwaliteit doen.

Programma
Deze training bestaat uit:

 • 5 online modules
  1. Beleidskader
  2. Ongevallentheorie
  3. Risico’s en maatregelen
  4. Maatregelen toepassen Snelwegen (96A)
  5. De praktijk
 • Een oefentoets per module
 • Digitaal naslagwerk
 • Online theorie-examen

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die je het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

Over NCOI Veiligheid

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is NCOI Veiligheid dé veiligheidsspecialist binnen Salta Group. We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief
2. Kwaliteit!
3. Partner in veiligheid

Iedereen na de werkdag weer veilig en gezond naar huis

Arbo coördinator
Arbo coördinator

Wil je de juiste maatregelen nemen om te zorgen voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers? Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Kies dan voor deze training.

Preventiemedewerker
Preventiemedewerker

Als preventiemedewerker draag je bij aan de dagelijkse veiligheid en gezondheid binnen jouw organisatie. Tijdens deze training leer je hoe je je inzet voor goede arbeidsomstandigheden binnen je bedrijf en ontwikkel je je tot een deskundige en effectieve preventiemedewerker.

Inleiding Arbowet
Inleiding Arbowet

In deze training ga kennis maken met de Arbowet, hoe je om gaat met een kaderwet, welke bepaling voor jouw organisatie van belang zijn en de rol van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Daarnaast leer je dat de wetgeving meer omvat dan de Arbowet, zo zijn het Arbobesluit, de Arbocatalogie en Arboregeling ook belangrijk voor jouw organisatie!

Preventiemedewerker (e-learning)
Preventiemedewerker (e-learning)

Na het volgen van deze e-learning ben je in staat om de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) op te stellen en de maatregelen die daaruit voortvloeien direct in gang te zetten. Tijdens de training oefen je ook met het toepassen van de Arbowet en het effectief communiceren met andere belanghebbenden in het werkveld.

Arbo coördinator (e-learning)
Arbo coördinator (e-learning)

Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Kies dan voor deze E-Learning

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow