• Studeren in eigen tempo
  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Praktijk is echt praktijk

Veiligheid en gezondheid is een belangrijke pijler in onze samenleving. We ervaren steeds meer hoe belangrijk het is veilig te kunnen wonen, reizen, leven en werken. Dat laatste is een gedeelde verantwoordelijkheid van werknemers en werkgevers, waarbij we een groot gedeelte van onze tijd doorbrengen op het werk. U als werkgever bent verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving, met mensen die weten hoe ze onveilige situaties voorkomen en die vakkundig kunnen optreden bij calamiteiten. Als NCOI Veiligheid en 112BHV helpen wij u daarbij.

Wij leiden mensen op zodat ze voldoende kennis hebben en trainen ze, zodat ze voldoende vaardig zijn. En dat doen we al meer dan 35 jaar met het aanbieden van veiligheidsopleidingen. We zijn in de jaren 80 de grondlegger geweest van het opleiden van veiligheidskundigen. In de jaren 90 waren we de ontwikkelaar van VCA-opleidingen en als eerste opleider hebben we in 2006 blended learning BHV- en EHBO-trainingen geïntroduceerd. Wij staan voor veilig werken en het creëren van veiligheidsbewustzijn.

We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

  • Uitgangspunt 1 ‘Ontzorgen’

Wij zijn volledig thuis in de wet- en regelgeving inzake veiligheid. De Arbowet is het cement  tussen onze verschillende veiligheidstrainingen. Wij denken mee bij het invullen van opleidingsvraagstukken, inclusief het plannen en organiseren van trainingen, zodat u zeker weet dat u aan de verschillende wet- en regelgeving voldoet. Didactisch en inhoudelijk ontzorgen wij u daarmee van A – Z.

  • Uitgangspunt 2 ‘Volledig aanbod voor aantoonbaar veilig werken’

We bieden zowel horizontaal als verticaal het grootste aanbod van trainingen:

van Arbo tot HVK, van BHV tot EHBO, van VCA tot ATEX. Binnen deze segmenten hebben we verschillende soorten opleidingen en trainingen, die leiden tot persoonscertificering met markterkenning. We richten ons daarmee op het voorkomen en beperken van calamiteiten.

  • Uitgangspunt 3 ‘Efficiënt en effectief’

Al onze opleidingen en trainingen zijn gebaseerd op maximale efficiency en effectiviteit. Zo hebben wij, als eerste blended learning opleider van BHV- en EHBO-trainingen, adaptieve e-learning ontwikkeld, waardoor iedere cursist e-learning op maat krijgt aangeboden. Door deze manier van e-learning kunnen we de praktijktrainingen in een korter tijdsbestek organiseren en bespaart u op verletkosten. Praktijk is ook echt praktijk, toegespitst op de werkomgeving van uw medewerkers. De praktijktrainingen zijn competentiegericht.

NCOI Veiligheid en 112BHV zijn dé veiligheidsspecialisten binnen de Salta Group. Daarnaast bieden we met de andere opleiders binnen de groep alle voor het werk benodigde opleidingen en trainingen aan. Waar NCOI Opleidingen de opleider is van werkend Nederland zorgen wij als NCOI Veiligheid en 112BHV ervoor dat Nederland veilig kan werken.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locations throughout the Netherlands

NCOI Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

Over NCOI Veiligheid

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is NCOI Veiligheid dé veiligheidsspecialist binnen Salta Group. We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief
2. Kwaliteit!
3. Partner in veiligheid