• Studeren in eigen tempo
  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Praktijk is echt praktijk

Heb je een vraag aan NCOI Veiligheid, dan kun je gebruikmaken van onderstaand contactformulier. Je bent niet verplicht uw telefoonnummer in te vullen. Wij kunnen wel sneller en persoonlijker op je vragen reageren als je je telefoonnummer invult. Je kunt ons op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 ook bereiken via onze socialmediakanalen Facebook en LinkedIn.

Of vraag hier een offerte aan.

Contact form

In order to better advice you during your search for a course, we may contact you by telephone and e-mail.

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locations throughout the Netherlands

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.