• Studeren in eigen tempo
 • Al ruim 40 jaar ervaring
 • Praktijk is echt praktijk

Hoe zorg jij ervoor dat je medewerkers zich bewust blijven van de veiligheidsrisico’s in hun werk en hun kennis van de veiligheidsmaatregelen en -protocollen up-to-date is en blijft? NCOI Techniek & Veiligheid kan jou daarmee helpen en ontzorgen met onze incompany- en maatwerktrajecten.

Offerte aanvragen

 

Wat zijn de voordelen van onze incompany- en maatwerktrajecten?

 1. Snel resultaat:
  De werkpraktijk van de organisatie staat centraal. Je medewerkers leren zonder overbodige ballast dat wat er toe doet voor de situatie en de risico’s in jouw bedrijf. Ze werken aan cases en opdrachten die van toepassing zijn op hun eigen werk. En daar spitsen we de theorie ook zoveel mogelijk op toe.
 2. Maximale flexibiliteit:
  Je bepaalt zelf wanneer de opleiding plaatsvindt. Ook kies je zelf of je klassikale lessen, e-learning of een combinatie van beide wilt. Ten slotte de leslocatie. Dat kan een van onze dertig opleidingslocaties door heel Nederland zijn, maar kan ook binnen de organisatie zijn.
 3. Ervaren docenten en trainers:
  Onze docenten en trainers zijn actief binnen het vakgebied. Ze hebben ruime werkervaring en weten wat er speelt. Zij kunnen uit hun rijke praktijkervaring putten en zo de theorie met hun ervaring ondersteunen.

 

Wat voor trajecten doen we?

In de bedrijfstak spoorwegen leiden we met een maatwerktraject, via een train-de-trainer-programma, medewerkers op tot instructeur. Zo dragen wij in deze organisatie op korte termijn bij aan de veiligheid in de organisatie, maar zijn we ook op de lange termijn actief bezig met een bijdrage aan de veiligheidscultuur.

In de sector beveiliging leiden we enkele honderden medewerkers op met de cursus NEN3140 VOP. Deze medewerkers die werkzaamheden aan elektrotechnische installaties uitvoeren leren wij, via een combinatie van e-learning en praktijk, veilig en bewust te werken volgens de norm NEN 3140.

Samen met een klant in de raffinagesector stelden we door een aantal van onze (IECEx) ATEX-trainingen te combineren een traject samen. Met dit traject zorgen we ervoor dat de medewerkers voldoende kennis hebben om werkzaamheden in explosiegevaarlijke omgevingen vakbekwaam te verrichten.

Met wat voor type bedrijven werken we?

We zijn in heel veel sectoren actief, waaronder: energie, afval, overheid, olie- en gaswinning, raffinage, chemie, petrochemie, farmacie, voeding, tank- en overslagbedrijven en papier/karton. En voor BHV onder meer ook in de zorg, detailhandel, horeca en het onderwijs.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.