• Studeren in eigen tempo
  • Jaar gratis toegang tot online theorie
  • Praktijk is echt praktijk

Het thema veiligheid op de werkvloer is voor iedereen van belang. Staat veiligheid voorop in jouw organisatie? Met onze wekelijkse ‘Veilige Vrijdag’ willen wij bijdragen aan een zo veilig mogelijke werkomgeving voor iedereen. Want iedereen wil aan het einde van de werkdag weer gezond naar huis. Op 4 september om 15:00 uur organiseren we daarom een gratis webinar over een van de belangrijkste pijlers onder de Arbowet: voorlichting & effectieve communicatie rondom veiligheid.

Klik hier om je aan te melden voor de gratis webinar ‘Veiligheid door effectieve communicatie’.

Wat mag je verwachten van de webinar?

Als veiligheidsprofessional sta je waarschijnlijk regelmatig voor groepen om je kennis over te brengen, of om anderen bewuster te maken van mogelijke veiligheidsrisico’s. Meestal ga je af op je intuïtie en ervaring bij deze bijeenkomsten. Maar wil je meer weten over hoe je impact kunt hebben met je boodschap? Hoe je de ander nog beter kunt laten leren?  Dan is deze workshop Breinleren beslist wat voor jou!

Tijdens deze Webinar bespreken we de 6 Breinprincipes en hoe deze bij kunnen dragen aan nog meer leerrendement en plezier tijdens workshops en bijeenkomsten.  Door middel van een aantal korte oefeningen onderga je zelf wat je nodig hebt om goed te kunnen leren. Deze kennis kun je weer meenemen naar je eigen praktijk. Hoe sta jij eigenlijk voor een (on-line) groep? Pas je het breinleren al toe? Of wordt je geraakt door nieuwe inzichten en werkvormen?  Kom kijken bij deze inspirerende Webinar vol verassende inzichten en ideeën.

Wil jij leren hoe je de betrokkenheid op het gebied van veiligheid binnen de organisatie kunt vergroten en kunt bijdragen aan een nog veiligere werkvloer? Meld je dan nu aan voor de webinar ‘Veiligheid door effectieve communicatie’.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Veiligheid

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is NCOI Veiligheid dé veiligheidsspecialist binnen Salta Group. We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief
2. Kwaliteit!
3. Partner in veiligheid

Iedereen na een werkdag weer veilig en gezond naar huis

Arbo coördinator
Arbo coördinator

Wil je de juiste maatregelen nemen om te zorgen voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers? Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Kies dan voor deze training.

Preventiemedewerker
Preventiemedewerker

Als preventiemedewerker draag je bij aan de dagelijkse veiligheid en gezondheid binnen jouw organisatie. Tijdens deze training leer je hoe je je inzet voor goede arbeidsomstandigheden binnen je bedrijf en ontwikkel je je tot een deskundige en effectieve preventiemedewerker.

Inleiding Arbowet
Inleiding Arbowet

In deze training ga kennis maken met de Arbowet, hoe je om gaat met een kaderwet, welke bepaling voor jouw organisatie van belang zijn en de rol van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Daarnaast leer je dat de wetgeving meer omvat dan de Arbowet, zo zijn het Arbobesluit, de Arbocatalogie en Arboregeling ook belangrijk voor jouw organisatie!

Preventiemedewerker (e-learning)
Preventiemedewerker (e-learning)

Na het volgen van deze e-learning ben je in staat om de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) op te stellen en de maatregelen die daaruit voortvloeien direct in gang te zetten. Tijdens de training oefen je ook met het toepassen van de Arbowet en het effectief communiceren met andere belanghebbenden in het werkveld.

Arbo coördinator (e-learning)
Arbo coördinator (e-learning)

Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Kies dan voor deze E-Learning

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow