• Studeren in eigen tempo
  • Jaar gratis toegang tot online theorie
  • Praktijk is echt praktijk

Midden in de Covid-19 periode is per 1 april jl. het team van NCOI Techniek & Veiligheid uitgebreid met de komst van accountmanager Vera Hulsegge. Vera is verantwoordelijk voor Portefeuille Veiligheid en contactpersoon voor onder andere KPN, KLM, NS en Politie. Vera werkt sinds 2018 bij NCOI Groep, onder meer voor Bestuursacademie Nederland en de afdeling Marketing.

“Veiligheid is meestal iets wat we vanzelfsprekend vinden, totdat het mis gaat”, licht Vera haar visie op veiligheid toe. “Om een veilige werkomgeving of leefklimaat te creëren, moet je zorgen dat de cultuur, houding en het bijpassende gedrag in je omgeving gericht zijn op het waarborgen en handhaven van veiligheid.”

Veiligheid inbedden in organisaties
“Vooral in een technisch georiënteerde omgeving kan de veiligheid snel in het geding komen”, vertelt Vera verder. “Met onze programma’s maken we onze relaties er meer bewust van hoe ze veiligheid goed in hun processen én hun organisatie in kunnen bedden. Daarnaast is het belangrijk dat je houding en gedrag van de mensen zodanig stuurt dat ze continu bewust en onbewust gericht zijn op het handhaven van een zo’n veilig mogelijke omgeving. Ook dat zit in onze programma’s verweven.”

“Juist in deze tijd staat het begrip veiligheid enorm in the picture, maar is het ook aan verandering onderhevig. Wij adviseren onze relaties proactief over hoe zij hun beleid en dagelijkse praktijk het beste kunnen inrichten om veiligheid voor alle stakeholders te waarborgen. Dat maakt ons, NCOI Techniek & Veiligheid, trots ons veiligheidsportfolio te mogen vertegenwoordigen”, aldus de accountmanager Techniek & Veiligheid.

Contact
Vragen over Incompany thema Veiligheid? Neem dan contact met mij op. Accountmanager Vera Hulsegge: 06-20513967, vhulsegge@ncoi.nl of via LinkedIn.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Veiligheid

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is NCOI Veiligheid dé veiligheidsspecialist binnen Salta Group. We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief
2. Kwaliteit!
3. Partner in veiligheid

Iedereen na een werkdag weer veilig en gezond naar huis