• Studeren in eigen tempo
  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Praktijk is echt praktijk

Laat je ontzorgen en profiteer van de voordelen van een incompanytraject. Je medewerkers worden in minder tijd en tegen lagere kosten opgeleid. Bovendien kunnen we de lessen afstemmen op de situatie en risico’s in jouw organisatie.
Vraag hier een offerte aan

Offerte aanvraag

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op jouw training kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.