• Studeren in eigen tempo
  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Praktijk is echt praktijk

Weet u dat wij onze trainingen ook op uw locatie uit kunnen voeren?
Een incompany training heeft behoorlijk wat voordelen. Het is bij meerdere deelnemers in een groep vaak goedkoper, maar daarnaast kunt u ook bepalen waar en wanneer de training uitgevoerd worden. Ook heeft u de mogelijkheid tot maatwerk. Géén aandacht besteden aan onderwerpen die voor uw collega’s niet relevant zijn of juist speciale aandacht voor specifieke zaken die binnen uw bedrijf spelen.
Overweegt u een incompany uitvoering? Vraag dan hier een offerte aan.

Offerte aanvraag

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op uw training kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.