• Studeren in eigen tempo
  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Praktijk is echt praktijk

Iedereen aan het eind van de dag weer gezond naar huis

We ervaren elke dag hoe belangrijk het is om veilig te kunnen wonen, reizen, leven en werken. Veiligheid en gezondheid zijn dan ook belangrijke pijlers in onze samenleving. Helaas zijn letsel, gezondheidsrisico en ziekte door werk nog aan de orde van de dag in alle sectoren in Nederland.

Als werkgever en/of opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving, met mensen die weten welke zichtbare en onzichtbare arbeidsrisico’s er zijn, hoe veilig te werken en die adequaat kunnen optreden bij calamiteiten. Graag helpen wij je hierbij, want voor ons allemaal geldt: onze veiligheid en gezondheid is prioriteit nummer één.

Dit is dan ook wat ons drijft. Eraan bijdragen dat iedereen aan het einde van de werkdag weer veilig en gezond naar huis gaat. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis over veiligheid en gezondheid op de werkvloer te combineren met onze kennis over het opleiden van mensen, komen we tot didactische innovatieve oplossingen en dragen we bij aan een veiligere en gezondere werkomgeving.

Wij leiden al meer dan veertig jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is 112BHV dé veiligheidsspecialist binnen Salta Group. We doen dat op basis van drie uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief

Het doel van leren is voor ons het realiseren van bewust veiliger gedrag om zo een bijdrage te leveren aan de veiligheid in organisaties waarin onze deelnemers werken. Wij nemen bestaande kennis als uitgangspunt, door te werken met het concept van de flipped classroom. Deelnemers bereiden zelfstandig de theorie voor en gaan vervolgens tijdens de les samen aan de slag.

Het eigen maken van de theorie ondersteunen we met adaptieve e-learningmodules, want iedere deelnemer is uniek en dat zou studiemateriaal ook moeten zijn. Door gebruik te maken van de zes principes van breinleren stemmen we de theorie af op de individuele wensen en leervoorkeuren van de deelnemers. Zo vergemakkelijken we het leerproces en vergroten we het leerrendement.

Van samen leren in en over je eigen werkpraktijk leer je meer. Daarom stimuleren wij deelnemers om praktijkvoorbeelden in te brengen tijdens de bijeenkomsten. Met discussiëren, samenwerken en uitleggen aan elkaar behalen we een aantoonbaar hoger leerrendement. Onze docenten faciliteren dit leerproces. Zo leren ze mét en ván elkaar en leiden wij professionals op die nieuwe kennis en vaardigheden direct kunnen inzetten.

2. Kwaliteit!

Wij staan voor kwaliteit in onze dienstverlening. Onze programma’s worden geschreven door in- en externe inhoud- en opleidingskundige professionals en we werken samen met erkende brancheverenigingen en examenbureaus. Daarnaast worden onze trainingen en opleidingen verzorgd door mensen die zelf ‘met de voeten in de klei’ staan.

Deze combinatie zorgt voor kwalitatief goede, uitdagende en didactisch innovatieve trainingen waar wij trots op zijn.

3. Partner in Veiligheid

Als trainingsbureau bieden wij je zekerheid en flexibiliteit. De zekerheid bieden wij met trainingen, die opleiden tot persoonscertificering met markterkenning. Altijd gebaseerd op de meest actuele inzichten en wetgeving. Met de mogelijkheid om direct te starten en op ieder moment en plaats te leren, bieden wij je naast zekerheid ook de optimale flexibiliteit. Bovendien sluiten we op inhoud en didactiek altijd aan bij de ervaring en leerbehoefte van de doelgroep. We richten ons daarmee op het voorkomen en beperken van calamiteiten zodat al jouw werknemers weer veilig en gezond naar huis gaan.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

Over NCOI Veiligheid

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is NCOI Veiligheid dé veiligheidsspecialist binnen Salta Group. We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief
2. Kwaliteit!
3. Partner in veiligheid