• Studeren in eigen tempo
  • Jaar gratis toegang tot online theorie
  • Praktijk is echt praktijk

Privacy

NCOI Veiligheid begrijpt dat u uw persoons- en studiegegevens niet met iedereen wilt delen. Daarom gaat NCOI Veiligheid zorgvuldig om met deze informatie. NCOI Veiligheid houdt zich aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). NCOI Veiligheid heeft uw gegevens wel nodig om u goed te kunnen helpen. In deze verklaring legt NCOI Veiligheid uit welke gegevens NCOI Veiligheid van u nodig heeft en waarvoor NCOI Veiligheid ze gebruikt.

Opslag van uw gegevens

NCOI Veiligheid slaat de persoonsgegevens die NCOI Veiligheid van u of van uw werkgever ontvangt op. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die NCOI Veiligheid ontvangt tijdens het inschrijfproces voor een opleiding (ook wanneer het proces wordt afgebroken), bij aanmelding voor een nieuwsbrief of als u telefonisch of per e-mail contact met NCOI Veiligheid opneemt. Wij verzamelen en bewaren onder andere de volgende persoonsgegevens:

  • Naam (voor- en achternaam), adres en overige contactgegevens.
  • Gegevens met betrekking tot de opleiding waarvoor u zich heeft aangemeld, inclusief betalingsgegevens.
  • Uw feedback over de opleiding en overige informatie die u geeft.
  • Persoonsgegevens in het kader van uw opleiding, zoals uw aanwezigheid, eventuele resultaten en of u de opleiding (met goed gevolg) heeft afgerond.

Gebruik van uw gegevens

NCOI Veiligheid gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Registratie en administratieve afhandeling van uw deelname aan de door u gekozen opleiding.
  • Verzorging van de door u gekozen opleiding.
  • Analyses uitvoeren zodat NCOI Veiligheid zijn dienstverlening kan verbeteren.
  • Advies geven over een te volgen opleiding.
  • U op de hoogte te houden van al onze diensten en producten.
  • U de door u gevraagde documenten/inlichtingen te sturen en op uw vragen te reageren.
  • Voldoen aan de voor ons geldende wet- en regelgeving op onderwijs zoals voorgeschreven door de (Rijks)overheid.

Verdere toelichting

  • NCOI Veiligheid anonimiseert de persoonsgegevens die NCOI Veiligheid gebruikt voor analyses. In onze analyses bent u daardoor onherkenbaar.
  • NCOI Veiligheid kan uw persoonsgegevens beschikbaar stellen aan zijn accreditatieorganisaties. In verband met het verkrijgen en behouden van een accreditatie voor een opleiding is NCOI Veiligheid wettelijk verplicht de commissies die verantwoordelijk zijn voor de accreditatie soms inzage te geven in persoonsgegevens. Dit beperkt NCOI Veiligheid tot een minimum.
  • In sommige gevallen werkt NCOI Veiligheid samen met externe dienstverleners, zoals docenten en examenbureaus. Zij mogen uw gegevens alleen gebruiken voor de uitvoering van die diensten die in het belang zijn van uw opleiding. Zij mogen u niet voor andere doelen benaderen of uw gegevens doorgeven aan andere partijen.
  • Tot slot, het kan zijn dat NCOI Veiligheid door overheidsinstanties of andere partijen wettelijk wordt verplicht om uw gegevens te delen. NCOI Veiligheid deelt dan alleen de strikt noodzakelijke gegevens.

Nieuwsbrief en abonneebestand

Met onze nieuwsbrief informeren wij geïnteresseerden over nieuws op het gebied van onze diensten en alles wat daarmee te maken heeft. Uw e-mailadres voegt NCOI Veiligheid alleen toe aan zijn lijst met abonnees als u hier toestemming voor geeft. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden en/of uw voorkeuren kunt aanpassen.

E-Learning en uw gegevens

E-Learning is uw persoonlijke online leeromgeving. Binnen deze omgeving ziet u details van uw opleiding, zoals het programma, data en locaties, aanvullende opdrachten en links naar bronnen op internet, boeken en artikelen. Ook kunt u binnen de e-Learning omgeving contact leggen met uw docent, medestudenten en NCOI Veiligheid. NCOI Veiligheid legt graag uit hoe wordt omgegaan met uw gegevens in deze omgeving.

Beveiliging en bewaartermijn van uw gegevens

NCOI Veiligheid beschermt uw persoonsgegevens tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de technieken die daarvoor beschikbaar zijn op dit moment. NCOI Veiligheid bewaart uw persoonsgegevens zo lang als dit wettelijk verplicht is. In het belang van het verbeteren van zijn diensten kan NCOI Veiligheid uw gegevens langer bewaren, maar in dat geval zal NCOI Veiligheid de gegevens altijd anonimiseren.

Uw gegevens inzien, verbeteren, bijwerken en verwijderen

U mag altijd uw persoonsgegevens inzien en/of verbeteren of bijwerken. Als u bij NCOI Veiligheid studeert, kunt u op uw e-Connectpagina de belangrijkste gegevens inzien en aanpassen. U kunt ook aangeven welke gegevens medestudenten mogen zien. Als u niet bij NCOI Veiligheid studeert, kunt u vanuit een link in iedere e-mail op uw profielpagina zien welke persoonlijke gegevens bij NCOI Veiligheid bekend zijn en deze aanpassen als u dat wilt.

Daarnaast kunt u NCOI Veiligheid vragen uw gegevens te wissen en niet meer te gebruiken. In een aantal gevallen kunt u aangeven dat u wilt dat NCOI Veiligheid uw gegevens beperkt gebruikt. NCOI Veiligheid kan digitale gegevens, zoals een inschrijvingsbevestiging of studieovereenkomst, ook voor u omzetten in een document dat u kunt afdrukken.

Wilt u een van bovenstaande acties uitvoeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. NCOI Veiligheid reageert zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 4 weken, op uw verzoek. Als u uw gegevens wilt laten verwijderen, controleert NCOI Veiligheid eerst of dit wettelijk (al) is toegestaan. Wanneer NCOI Veiligheid volgens de wet uw gegevens (nog) niet mag verwijderen, zal NCOI Veiligheid u dit laten weten en aangeven op welk eerstvolgende moment NCOI Veiligheid uw gegevens wel kan verwijderen.

Klacht

Als u het niet eens bent met de manier waarop wij omgaan met uw gegevens, kunt u bij ons een klacht indienen (klik hier  voor onze contactgegevens).

U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gebruik en werking van cookies

NCOI Veiligheid maakt op zijn website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op uw computer komen te staan wanneer u internet gebruikt. Een cookie legt bijvoorbeeld vast welke webpagina’s u bekijkt en welke opties u gebruikt. NCOI Veiligheid gebruikt deze gegevens onder andere om zijn website gebruiksvriendelijker te maken.

Naast cookies die ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld gegevens maar één keer hoeft in te vullen, maakt NCOI Veiligheid gebruik van functionele, analytische en advertentiecookies. Bekijk hier de cookies.

Cookie-instellingen aanpassen

U kunt uw browser zo instellen dat u een waarschuwing krijgt als de website cookies gebruikt en deze op uw computer wil plaatsen. Ook kunt u cookies volledig blokkeren. Hoe u dit doet, staat in deze uitleg door de Consumentenbond. Als u cookies blokkeert, kan het wel zijn dat de website niet optimaal werkt. Let er bij het uitschakelen van advertising cookies wel op, dat deze opt-out (uitschakeling) in een cookie wordt opgeslagen op uw computer. Zodra u via uw browser alle opgeslagen cookies verwijdert, kan NCOI Veiligheid niet controleren of u zich heeft afgemeld. Bekijk of wijzig hier uw cookie-instellingen.

Bekijk of wijzig hier uw cookie-instellingen.

Functionaris gegevensbescherming

NCOI Veiligheid heeft een functionaris voor de gegevensbescherming. De functionaris houdt toezicht op de toepassing en de naleving van de privacy regelgeving.

Wijzigingen Privacy- en cookieverklaring

NCOI Veiligheid kan deze Privacy- en cookieverklaring wijzigen. Als u graag wilt weten hoe NCOI Veiligheid uw gegevens beschermt en gebruikt en welke cookies NCOI Veiligheid gebruikt voor welke doelen, raden we u aan deze Privacy- en cookieverklaring regelmatig te lezen. NCOI Veiligheid heeft deze Privacy- en cookieverklaring voor het laatst gewijzigd op 20 mei 2021.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen juw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

Over NCOI Veiligheid

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is NCOI Veiligheid dé veiligheidsspecialist binnen Salta Group. We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief
2. Kwaliteit!
3. Partner in veiligheid