• Studeren in eigen tempo
  • Jaar gratis toegang tot online theorie
  • Praktijk is echt praktijk

Privacy

NCOI Techniek en Veiligheid begrijpt dat u uw persoons- en studiegegevens niet met iedereen wilt delen. Daarom gaat NCOI Techniek en Veiligheid zorgvuldig om met deze informatie. NCOI Techniek en Veiligheid houdt zich aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). NCOI Techniek en Veiligheid heeft uw gegevens wel nodig om u goed te kunnen helpen. In deze verklaring legt NCOI Techniek en Veiligheid uit welke gegevens NCOI Techniek en Veiligheid van u nodig heeft en waarvoor NCOI Techniek en Veiligheid ze gebruikt.

Opslag van uw gegevens

NCOI Techniek en Veiligheid slaat de persoonsgegevens die NCOI Techniek en Veiligheid van u of van uw werkgever ontvangt op. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die NCOI Techniek en Veiligheid ontvangt tijdens het inschrijfproces voor een opleiding (ook wanneer het proces wordt afgebroken), bij aanmelding voor een nieuwsbrief of als u telefonisch of per e-mail contact met NCOI Techniek en Veiligheid opneemt. Wij verzamelen en bewaren onder andere de volgende persoonsgegevens:

  • Naam (voor- en achternaam), adres en overige contactgegevens.
  • Gegevens met betrekking tot de opleiding waarvoor u zich heeft aangemeld, inclusief betalingsgegevens.
  • Uw feedback over de opleiding en overige informatie die u geeft.
  • Persoonsgegevens in het kader van uw opleiding, zoals uw aanwezigheid, eventuele resultaten en of u de opleiding (met goed gevolg) heeft afgerond.

Gebruik van uw gegevens

NCOI Techniek en Veiligheid gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Registratie en administratieve afhandeling van uw deelname aan de door u gekozen opleiding.
  • Verzorging van de door u gekozen opleiding.
  • Analyses uitvoeren zodat NCOI Techniek en Veiligheid zijn dienstverlening kan verbeteren.
  • Advies geven over een te volgen opleiding.
  • U op de hoogte te houden van al onze diensten en producten.
  • U de door u gevraagde documenten/inlichtingen te sturen en op uw vragen te reageren.
  • Voldoen aan de voor ons geldende wet- en regelgeving op onderwijs zoals voorgeschreven door de (Rijks)overheid.

Verdere toelichting

  • NCOI Techniek en Veiligheid anonimiseert de persoonsgegevens die NCOI Techniek en Veiligheid gebruikt voor analyses. In onze analyses bent u daardoor onherkenbaar.
  • NCOI Techniek en Veiligheid kan uw persoonsgegevens beschikbaar stellen aan zijn accreditatieorganisaties. In verband met het verkrijgen en behouden van een accreditatie voor een opleiding is NCOI Techniek en Veiligheid wettelijk verplicht de commissies die verantwoordelijk zijn voor de accreditatie soms inzage te geven in persoonsgegevens. Dit beperkt NCOI Techniek en Veiligheid tot een minimum.
  • In sommige gevallen werkt NCOI Techniek en Veiligheid samen met externe dienstverleners, zoals docenten en examenbureaus. Zij mogen uw gegevens alleen gebruiken voor de uitvoering van die diensten die in het belang zijn van uw opleiding. Zij mogen u niet voor andere doelen benaderen of uw gegevens doorgeven aan andere partijen.
  • Tot slot, het kan zijn dat NCOI Techniek en Veiligheid door overheidsinstanties of andere partijen wettelijk wordt verplicht om uw gegevens te delen. NCOI Techniek en Veiligheid deelt dan alleen de strikt noodzakelijke gegevens.

Nieuwsbrief en abonneebestand

Met onze nieuwsbrief informeren wij geïnteresseerden over nieuws op het gebied van onze diensten en alles wat daarmee te maken heeft. Uw e-mailadres voegt NCOI Techniek en Veiligheid alleen toe aan zijn lijst met abonnees als u hier toestemming voor geeft. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden en/of uw voorkeuren kunt aanpassen.

E-Learning en uw gegevens

E-Learning is uw persoonlijke online leeromgeving. Binnen deze omgeving ziet u details van uw opleiding, zoals het programma, data en locaties, aanvullende opdrachten en links naar bronnen op internet, boeken en artikelen. Ook kunt u binnen de e-Learning omgeving contact leggen met uw docent, medestudenten en NCOI Techniek en Veiligheid. NCOI Techniek en Veiligheid legt graag uit hoe wordt omgegaan met uw gegevens in deze omgeving.

Beveiliging en bewaartermijn van uw gegevens

NCOI Techniek en Veiligheid beschermt uw persoonsgegevens tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de technieken die daarvoor beschikbaar zijn op dit moment. NCOI Techniek en Veiligheid bewaart uw persoonsgegevens zo lang als dit wettelijk verplicht is. In het belang van het verbeteren van zijn diensten kan NCOI Techniek en Veiligheid uw gegevens langer bewaren, maar in dat geval zal NCOI Techniek en Veiligheid de gegevens altijd anonimiseren.

Uw gegevens inzien, verbeteren, bijwerken en verwijderen

U mag altijd uw persoonsgegevens inzien en/of verbeteren of bijwerken. Als u bij NCOI Techniek en Veiligheid studeert, kunt u op uw e-Connectpagina de belangrijkste gegevens inzien en aanpassen. U kunt ook aangeven welke gegevens medestudenten mogen zien. Als u niet bij NCOI Techniek en Veiligheid studeert, kunt u vanuit een link in iedere e-mail op uw profielpagina zien welke persoonlijke gegevens bij NCOI Techniek en Veiligheid bekend zijn en deze aanpassen als u dat wilt.

Daarnaast kunt u NCOI Techniek en Veiligheid vragen uw gegevens te wissen en niet meer te gebruiken. In een aantal gevallen kunt u aangeven dat u wilt dat NCOI Techniek en Veiligheid uw gegevens beperkt gebruikt. NCOI Techniek en Veiligheid kan digitale gegevens, zoals een inschrijvingsbevestiging of studieovereenkomst, ook voor u omzetten in een document dat u kunt afdrukken.

Wilt u een van bovenstaande acties uitvoeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. NCOI Techniek en Veiligheid reageert zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 4 weken, op uw verzoek. Als u uw gegevens wilt laten verwijderen, controleert NCOI Techniek en Veiligheid eerst of dit wettelijk (al) is toegestaan. Wanneer NCOI Techniek en Veiligheid volgens de wet uw gegevens (nog) niet mag verwijderen, zal NCOI Techniek en Veiligheid u dit laten weten en aangeven op welk eerstvolgende moment NCOI Techniek en Veiligheid uw gegevens wel kan verwijderen.

Klacht

Als u het niet eens bent met de manier waarop wij omgaan met uw gegevens, kunt u bij ons een klacht indienen (klik hier  voor onze contactgegevens).

U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gebruik en werking van cookies

NCOI Techniek en Veiligheid maakt op zijn website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op uw computer komen te staan wanneer u internet gebruikt. Een cookie legt bijvoorbeeld vast welke webpagina’s u bekijkt en welke opties u gebruikt. NCOI Techniek en Veiligheid gebruikt deze gegevens onder andere om zijn website gebruiksvriendelijker te maken.

Naast cookies die ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld gegevens maar één keer hoeft in te vullen, maakt NCOI Techniek en Veiligheid gebruik van functionele, analytische en advertentiecookies.

Cookie-instellingen aanpassen

U kunt uw browser zo instellen dat u een waarschuwing krijgt als de website cookies gebruikt en deze op uw computer wil plaatsen. Ook kunt u cookies volledig blokkeren. Hoe u dit doet, staat in deze uitleg door de Consumentenbond. Als u cookies blokkeert, kan het wel zijn dat de website niet optimaal werkt. Let er bij het uitschakelen van advertising cookies wel op, dat deze opt-out (uitschakeling) in een cookie wordt opgeslagen op uw computer. Zodra u via uw browser alle opgeslagen cookies verwijdert, kan NCOI Techniek en Veiligheid niet controleren of u zich heeft afgemeld. Bekijk of wijzig hier uw cookie-instellingen.

Werking functionele cookies

NCOI Techniek en Veiligheid gebruikt functionele cookies voor een goede werking van de website. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat NCOI Techniek en Veiligheid snel de juiste informatie toont wanneer u op zijn website bent. Functionele cookies komen altijd op uw computer te staan. U krijgt hiervoor geen melding om toestemming te geven.

Functionele cookies die NCOI Techniek en Veiligheid gebruikt

  • Cookiemelding-cookie
    Het Cookiemelding-cookie onthoudt of uw computer advertising cookies wel of niet accepteert, zodat NCOI Techniek en Veiligheid hierop zijn advertenties kan aanpassen en deze melding niet meerdere keren verschijnt.
  • Inloggen-cookie
    Dankzij het Inloggen-cookie kunt u inloggen op de e-learning omgeving.

Werking analytische cookies

Analytische cookies gebruikt NCOI Techniek en Veiligheid om te analyseren hoe bezoekers zijn website gebruiken, bijvoorbeeld hoe vaak zijn website wordt bezocht, op welke pagina zij aankomen op zijn website en op welke pagina’s het meest wordt geklikt. Deze informatie gebruikt NCOI Techniek en Veiligheid om de website te verbeteren. Ook analytische cookies komen altijd op uw computer te staan. U krijgt hiervoor geen melding om toestemming te geven.

Analytische cookies die NCOI Techniek en Veiligheid gebruiken

  • Act-On-cookie
    Het Act-On-cookie houdt bij welke pagina’s u bezoekt. Hierdoor kan NCOI Techniek en Veiligheid relevante informatie delen via bijvoorbeeld e-mail als u deze gegevens heeft achtergelaten voor het downloaden of de aanschaf van een product op zijn website. Lees in het Act-On Privacy Statement hoe NCOI Techniek en Veiligheid ervoor zorgt dat deze gegevens privé blijven.
  • Google-AdWords-cookie
    Het Google AdWords-cookie meet via welke advertentie u binnenkomt op onze website. Lees in het Google Privacy Statement hoe NCOI Techniek en Veiligheid ervoor zorgt dat deze gegevens privé blijven.

Werking advertentiecookies

Voor advertentiecookies krijgt u een melding. Hierin kunt u toestemming geven om deze cookies te plaatsen. Na uw toestemming geeft NCOI Techniek en Veiligheid derde partijen de mogelijkheid om advertentiecookies op zijn website te plaatsen. Ook plaatst NCOI Techniek en Veiligheid advertentiecookies op websites van derden. De informatie uit deze advertentiecookies kan NCOI Techniek en Veiligheid met elkaar combineren. Dit doet NCOI Techniek en Veiligheid zodat we u, aan de hand van wat u online doet, advertenties kunnen tonen waar u iets aan kunt hebben. NCOI Techniek en Veiligheid doet dit op zijn eigen site en op sites van andere partijen.

Advertentiecookies die NCOI Techniek en Veiligheid gebruikt

  • Google-Analytics-cookie
    Het Google Analytics-cookie houdt bij hoe u de website gebruikt. Deze informatie gebruikt NCOI Techniek en Veiligheid voor rapporten over internetgebruik. Na acceptatie van advertentiecookies worden Google Analytics-doelgroepen ook gedeeld met Google AdWords om advertenties waar u iets aan kunt hebben te tonen op partnersites van Google. Lees in het Google Privacy Statement hoe NCOI Techniek en Veiligheid ervoor zorgt dat deze gegevens privé blijven.

Functionaris gegevensbescherming

NCOI Techniek en Veiligheid heeft een functionaris voor de gegevensbescherming. De functionaris houdt toezicht op de toepassing en de naleving van de privacy regelgeving.

Wijzigingen Privacy- en cookieverklaring

NCOI Techniek en Veiligheid kan deze Privacy- en cookieverklaring wijzigen. Als u graag wilt weten hoe NCOI Techniek en Veiligheid uw gegevens beschermt en gebruikt en welke cookies NCOI Techniek en Veiligheid gebruikt voor welke doelen, raden we u aan deze Privacy- en cookieverklaring regelmatig te lezen. NCOI Techniek en Veiligheid heeft deze Privacy- en cookieverklaring voor het laatst gewijzigd op 13 juli 2018.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG, NEN, MVK en HVK. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.