• Studeren in eigen tempo
  • Jaar gratis toegang tot online theorie
  • Praktijk is echt praktijk

Pasjes worden uitgegeven door sommige VCA-examencentra, de organisaties die VCA-examens organiseren. Deze verstrekken zij dan extra naast het officiële diploma en de registratie in het VCA Centraal Diploma Register. Als u uw pasje kwijt bent, kunt u voor informatie daarover contact opnemen met het VCA-examencentrum dat uw examen heeft afgenomen.

 

Contactgegevens Koninklijke PBNA B.V., Zwijndrecht:

Telefoonnummer: 078 625 3889

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG, NEN, MVK en HVK. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.

Hoe ziet er uw lesdag eruit?