• Studeren in eigen tempo
  • Jaar gratis toegang tot online theorie
  • Praktijk is echt praktijk

Gaat mijn les door?

Een groot aantal trainingen gaat door, alleen worden de bijeenkomsten tijdelijk niet op de leslocatie gegeven, maar geeft de trainer les op afstand. Je kunt gewoon je lesplanning blijven volgen. Er zal nog steeds op de lesdag zelf contact zijn met je trainer. Ons streven is dit voor alle klassikale theorie lessen via een virtual classroom te doen. Examens zijn voor nu uitgesteld tot na 1 juli. De e-learning trainingen zijn natuurlijk volledig te volgen.

 

Hoe ver van te voren hoor ik of, en hoe mijn les doorgaat?

Je ontvangt uiterlijk vijf dagen voor jouw lesdatum van ons bericht. Je hoeft hier geen contact met ons over op te nemen.

 

Tot wanneer worden klassikale trainingen vervangen door lessen op afstand?

Dat is lastig te zeggen. Wij volgen de maatregelen van de overheid en de adviezen van het RIVM. Voor nu kunnen we zeggen dat alle trainingen tot 1 juli omgezet worden naar trainingen  op afstand. Zodra fysieke lessen weer mogelijk zijn, zullen we weer overgaan op klassikaal les op onze leslocaties.

 

De meeste lessen gaan over op virtual classrooms. Waarom geldt dat niet meteen voor alle lessen?

Het is ons gelukt om veel trainingen inmiddels om te zetten naar virtual classrooms. Helaas is het niet mogelijk om alle praktijktrainingen en examens om te zetten, omdat een aantal daarvan fysieke aanwezigheid vereisen.

 

Is een virtual classroom training een volwaardig alternatief voor klassikaal onderwijs?

Eigenlijk is er maar één verschil tussen virtuele en fysieke bijeenkomsten en dat is de afstand tussen de trainer en de deelnemers. De trainer verzorgt zijn lessen nog steeds op een interactieve manier, je ziet en hoort de docent precies zoals je in de klas zou zitten. Ook is er volop interactie met je mededeelnemers mogelijk. Onder deze omstandigheden is een virtual classroom les dan ook de meest optimale vervanging voor fysieke bijeenkomsten.

 

Waarom laten jullie de lessen eigenlijk überhaupt doorgaan tijdens deze crisis?

Wij doen er alles aan om te voorkomen dat jij je training niet kunt volgen. Daarom hebben wij veel trainingen omgezet naar een virtual classroom of een andere manier van afstandslesgeven. De overheid en werkgeversorganisaties roepen mensen ook op juist in deze tijd te gaan leren.

 

Hoe staat het met de geldigheid van mijn VCA diploma?

VCA diplomahouders van wie het diploma na 12 maart 2020 verloopt (of is verlopen), krijgen dispensatie voor een periode tot maximaal drie maanden nadat de overheid haar maatregelen op het gebied van evenementen, samenkomsten, sociale onthouding en fysiek afstand houden, intrekt. Kijk voor de meest actuele situatie op https://www.pbna.com/nieuwsartikel/dispensatieregeling-van-de-ssvv/ en op https://www.vca.nl/actueel/ssvv-neemt-maatregelen-vanwege-coronavirus.

 

Vriendelijk verzoek: bel of mail ons alleen in dringende gevallen.

Om je de juiste dienstverlening te kunnen bieden, hebben wij gezorgd dat al onze collega’s thuis kunnen doorwerken. Wij zijn dan ook tijdens kantooruren bereikbaar. Toch willen wij je vragen om alleen bij dringende vragen contact met ons op te nemen. Hou daarbij wel rekening met langere wachttijden. Wij merken dat studenten logischerwijze meer vragen hebben dan normaal. Dit zorgt voor druk op onze Klantenservice en Studiebegeleiding. Ook zal de beantwoording van je e-mails mogelijk langer duren dan normaal. Wij zullen daarbij prioriteit geven aan de vragen die urgent zijn. Voor niet urgente vragen wijzen wij je graag op bovenstaande FAQ’s, die wij, net als alle andere informatie op e-Connect, up to date zullen houden.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Veiligheid

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. Inmiddels is NCOI Veiligheid dé veiligheidsspecialist binnen Salta Group. We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief
2. Kwaliteit!
3. Partner in veiligheid

Iedereen na een werkdag weer veilig en gezond naar huis